Nagyi eredeti receptjei
Oldalak
Receptek
Szómagyarázatok
A Franck-kávés pléhdoboz
Jogi nyalatkozat
Megsütöttük (képek, tippek)
2012. február 22., szerda
Linzer tészta
Hozzávalók:
25 dkg főtt burgonya,
25 dkg liszt,
10 dkg cukor,
5 dkg őrölt dió,
1 tojás sárgája,
5 dkg zsír vagy olaj,
pici só,
késhegynyi szódabikarbóna,
1 kávéskanál fahéj,
kevés szegfűszeg, citromhéj.
Mindezt gyorsan összegyúrjuk, tetszés szerint kiformáljuk.
(Marosvásárhely, 1928)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése