Nagyi eredeti receptjei
Oldalak
Receptek
Szómagyarázatok
A Franck-kávés pléhdoboz
Jogi nyalatkozat
Megsütöttük (képek, tippek)
2012. február 29., szerda
Krumplis kolbász
2 kg
sovány disznóhús,
2 kg
növendék
hús,
2 kg
főtt áttört burgonya kihűlve,
2 kg
szalonna apró kockára vágva,
2 liter
főtt hideg tej,
15 dkg só,
2 dkg darált bors,
3 dkg salétromsó,
fokhagyma.
A húst apróra darálni 3/4 óráig dagasztani, mindjárt tölteni és azonnal a füstre tenni. (3 nap erős füst, 3 hét hideg füst.)
(Marosvásárhely, 1960-as évek)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése